top of page

CKE Lag

Crazy Kittens E-Sport är på jakt efter passionerade och skickliga spelare som vill gå med i våra tävlingslag och erövra esportvärlden tillsammans med oss!

 

Vårt erbjudande:

Tävla och utvecklas tillsammans: Vi är engagerade att tävla och utvecklas tillsammans och ta hem segrar. Om du är en ambitiös spelare som älskar att tävla eller vill börja tävla!, är detta platsen för dig!

Coachning: Vi kommer att ha cocaher och hjälpa till att utbilda coacher och hjälpa dig att utvecklas och bli bättre på ditt spel.

 

En stark gemenskap: Gå med i vårt esportlag och bli en del av en gemenskap av likasinnade individer som älskar esport lika mycket som du gör.

Vilka vi letar efter:

Vi söker spelare med erfarenhet inom följande spel League of Legends, Counter-Strike 2, Legion TD 2, Valorant, Warzone. Du bör vara engagerad, lagorienterad och redo att ta din spelkarriär till nästa nivå.

Spelar du och dina vänner ett spel som ej står med ovan? Hör av dig till oss och berätta vad för spel ni gärna skulle vilja tävla i via oss.

 

Hur du ansöker:

Om du är intresserad av att bli en del av vårt esportlag, skicka oss ett mail till crazykittensesport@gmail.com med följande information:

Ditt namn

Ålder

Ditt rank i spelet

Erfarenhet inom esport

Varför du vill gå med i vårt lag

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vårat Hearthstone Team

Spelar du också Heartstone och vill tävla under CKE? Anmäl ditt intresse till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med Hearthstone.

Vårat CS2 Team

Just nu söker vi flera spelare till vårat CS2 lag. Vill du anmäla ditt intresse till att spela i laget maila till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med CS2 lag.

Vårat League of Legends Team

Just nu söker vi flera spelare till vårat League of Legends lag. Vill du anmäla ditt intresse till att spela i laget maila till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med League of Legends lag.

Vårat Legion TD 2 Team

Spelar du också Legion TD 2 och vill tävla under CKE? maila till om intresse att starta ytterligare ett lag till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med Legion TD 2.

Vårat Warzone Team

Just nu söker vi flera spelare till vårat Warzone lag. Vill du anmäla ditt intresse till att spela i laget maila till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med Warzone lag.

Vårat Valorant Team

Just nu söker vi flera spelare till vårat Valorant lag. Vill du anmäla ditt intresse till att spela i laget maila till crazykittensesport@gmail.com och märk mailet med Valorant lag.

bottom of page