top of page

Om oss

Vi har som mål att främja gemenskap, underhållning och tävlingsanda genom olika typer av spel och tävlingar. Vi strävar efter att skapa en rolig och inkluderande miljö där medlemmarna kan utveckla sina spelkunskaper och tävla i olika aktiviteter.

 

 Vi älskar att spela olika typer av spel, inklusive brädspel, kortspel, dataspel och brett spektrum av andra spelgenrer. Vi organiserar spelkvällar och turneringar för att utmana varandra och andra i föreningen.

 

Vi är ständigt på jakt efter nya tävlings möjligheter och deltar i olika evenemang och turneringar, både inom spelvärlden och andra områden som idrott eller kunskapstävlingar.

 

Vi värdesätter teamwork och samarbete, särskilt när det gäller spel som kräver strategi och koordination. Att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål är en del av er spelupplevelse.

Vi i strävar efter att alla hjälps åt med att förbättra färdigheter och kunskaper inom spel och tävlingar. Det kan inkludera att lära ossnya strategier, öva och träna för att bli bättre och utmana varandra att nå nya nivåer av skicklighet.

Crazy Kittens handlar också om att skapa starka vänskapsband. Där ni trivs med att umgås utanför speltillfällena och bygger en tät gemenskap där ni delar intressen och erfarenheter.

bottom of page